Telefon
WhatsApp

Streç film Kullanım alanı

Streç toptan satış Toptan Streç satısi toptan streç film Palet streç Film - En Yakın toptan satış üretici

0850 770 13 13

Sosyal Medyada Biz}

Streç film kullanım alanı

Streç film kullanım alanı. Streç film evrensel bir ambalaj ürünüdür. Sıcak, soğuk ve hatta donmuş ürünleri toplamak, paketlemek için mükemmeldir. Ek olarak, uygulama ve paketleme sırasında manuel yöntemi (özel doğaçlama cihazların kullanımıyla ve onlarsız) ve makine yöntemini (özel bir makine streç film kullanımını ima eder) kullanabilirsiniz.

Streç film

Hem gıda ürünleri üretenler de dahil olmak üzere imalat işletmelerinde hem de günlük hayatta aktif olarak kullanılabilir. Bununla birlikte, bu ürünün kapsamı, her şeyden önce, kalınlığının göstergelerine bağlıdır:

Streç Film üreticileriToptan streç film satışıStreç Film sanayi tipiBüyük boy Streç FilmPalet Streç fiyatları,  Toptan Palet StreçToptan Renkli Streç Filmtoptan  Wrap Streç Film fiyatları, Toptan gıda streci satışıtoptan PRE streç fiyatları.

Streç film özellikleri

Streç film özellikleri Kalınlığı 15-17 mikron arasında değişen ürünler, küçük eşyaların, eşyaların;
20-23 mikron kalınlığında bir film, keskin, çıkıntılı kenarları veya köşeleri olan çeşitli öğeleri veya eşyaları paketlemek, sarmak için kullanılır;
Kural olarak 23 ila 24 mikron kalınlığında streç, ağır, inşaat veya diğer hacimli kargoların paketlenmesine ihtiyaç duyulan durumlarda aktif olarak kullanılır.
Streç, çeşitli mal veya ürünlerin depolama süresini önemli ölçüde uzatmanın mümkün olduğu ucuz bir ambalaj malzemesidir. Ayrıca ambalajlı ürünlerde yoğuşma oluşumunu engelleyerek estetik görünüm ve tazeliklerinin korunmasını sağlar.

Streçfilm özelliği

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN

Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama